Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

24 Februarie 2014
Vizualizari: 983
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, susţine că "delegaţia permanentă va constata că negocierile au eşuat. Un posibil prim pas e retragerea miniştrilor noştri din guvern."

PNL "decide marţi retragerea miniştrilor săi"

sorin-solomon

Klaus Iohannis.

 Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, susţine că negocierile din interiorul USL privind remanierea guvernamentală au eşuat.
   
"La începutul lunii februarie, conducerea PNL a luat în discuţie situaţia noastră de la guvernare. Au fost evenimente care au dus la necesitatea unei remanieri guvernamentale parţiale. Analizând această situaţie, BPN al partidului a hotărât să facă câteva schimbări bine cunoscute", a spus Klaus Iohannis.
   
El a adăugat că PSD nu a fost de acord cu acele schimbări, după mai multe runde de negocieri.

"Astăzi, tragem concluzia că negocierile pentru remanierea guvernamentală au eşuat", a conchis Klaus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, susţine că "delegaţia permanentă va constata că negocierile au eşuat. Un posibil prim pas e retragerea miniştrilor nostri din guvern".

"Eu pot să spun o părere personală, care se poate adeveri sau nu: probabil Delegaţia Permanentă care va avea loc mâine va constata acelaşi lucru, că negocierile au eşuat şi că nu putem să continuăm în această formă de colaborare non-existentă, într-o alianţă care nu mai negociază, nu mai discută. Şi atunci, probabil, un posibil prim pas este retragerea miniştrilor noştri din guvern", a afirmat Klaus Iohannis.
   
El a precizat că, în cazul în care marţi Delegaţia Permanentă a PNL va constata că negocierile în USL au eşuat, atunci este posibil ca miercuri miniştrii PNL să nu mai participe la şedinţa de guvern.


Etichete Klaus IohannisPNLUSLguvernretragereminiştriBPN

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live