Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 18 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 August 2014
Vizualizari: 991
Comentează add

Liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, îi solicită premierului Victor Ponta să dezmintă că îl va elibera pe Dan Voiculesscu din închisoare dacă va ajunge preşedinte.

PNL cere respingerea proiectului legii amnistiei şi graţierii

radiojurnal

 Foto: Arhivă

Liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, îi solicită premierului Victor Ponta să dezmintă informaţiile potrivit cărora i-a promis lui Dan Voiculescu că va fi eliberat din închisoare dacă va ajunge preşedinte, în schimbul susţinerii mediatice. 

Într-un comunicat, el îi cere, de asemenea, lui Victor Ponta ca, în calitatea sa de preşedinte al PSD şi lider al coaliţiei de guvernare, să solicite majorităţii care îl susţine în funcţia de prim-ministru să pună pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor proiectul legii amnistiei şi graţierii, pentru a fi respins definitiv.
 
”Îi cer lui Victor Ponta să precizeze dacă în ultimele două săptămâni a avut cel puţin o întâlnire cu Dan Voiculescu şi să dezmintă informaţiile potrivit cărora i-a promis acestuia că va fi liber dacă va ajunge preşedinte, în schimbul susţinerii mediatice” se mai arată în comunicat.
 
Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului pentru Cercetări Alimentare.
 
Curtea de Apel Bucureşti a decis să dubleze pedeapsa pe care o primise Voiculescu în primă instanţă la Tribunalul Bucureşti.

Etichete Liderul deputaţilor liberaliGeorge ScutarupremierVictor PontaDan Voiculesculegea amnistiei şi graţieriiInstitutului pentru Cercetări Alimentare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live