Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Februarie 2019
Vizualizari: 681
Comentează add

Prim-vicepreşedintele PNL,Raluca Turcan, spune că sunt necesare minimum 10 zile în care proiectul de buget să se afle în dezbatere publică înainte de a intra pe rolul parlamentului

PNL cere respectarea legislaţiei de transparenţă la adoptarea bugetului

radiojurnal

 Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan Foto: Arhivă

Liberalii cer intrarea în legalitate în ceea ce priveşte asigurarea transparenţei cu care trebuie să fie adoptat proiectul de buget. Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, spune că sunt necesare minimum zece zile în care proiectul de buget să se afle în dezbatere publică înainte de a intra pe rolul parlamentului.

"Era necesar ca acest proiect pentru anul 2019 să fie adoptat de guvern mai demult, să intre într-o dezbatere publică şi după minim 10 zile, să putem să dezbatem bugetul în Parlament. Aşadar, Partidul Naţional Liberal solicită intrarea în legalitate cu privire la dezbaterea pe buget în Parlamentul României. Nu putem tolera ca munca extrem de serioasă pe care o face Partidul Naţional Liberal, de a amenda bugetul prin amendamente concrete, să fie aruncată în derizoriu pentru că actualul guvern pur şi simplu nu respectă legea în materie de elaborare, prezentare şi dezbatere a bugetuluide stat", a declarat Raluca Turcan.


Etichete PNLlegetransparenţăRaluca Turcanbuget

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live