Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Mai 2018
Vizualizari: 592
Comentează add

Liberalii cer demisia premierului şi a miniştrilor transporturilor, Lucian Şova, şi fondurilor europene, Rovana Plumb, pentru slaba capacitate de atragere a finanţării comunitare.

PNL cere demisia premierului Viorica Dăncilă şi a doi miniştri

radiojurnal

 

Liberalii cer demisia premierului Viorica Dăncilă şi a miniştrilor transporturilor, Lucian Şova, şi fondurilor europene, Rovana Plumb, pentru slaba capacitate de atragere a finanţării comunitare pentru proiectele din domeniul transporturilor.

Preşedintele Comisiei pentru transporturi din Camera Deputaţilor, Lucian Bode, a prezentat o scrisoare adresată a comisarului european Corina Creţu, pe care liberalul o consideră un strigăt de disperare din partea partenerilor europeni în legătură cu modul deficitar în care sunt implementate în ţara noastră proiectele de infrastructură.

Ministrul transporturilor, Lucian Şova, spune însă că scrisoarea comisarului european nu se referă la activitatea prezentului guvern. El a precizat că, în prezent, gradul de contractare pentru lucrări de infrastructură depăşeşte dublul capacităţii de realizare.


Etichete Viorica DăncilăLucian ŞovaRovana PlumbLucian BodeCorina Creţufonduri europenebani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live