Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Marţi, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1274
Comentează add

Liberalii cer convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară în perioada 28-31 ianuarie pentru respingerea ordonanţei care include taxa pe lăcomie.

PNL cere convocarea unei sesiuni extraordinare a C. Deputaţilor în ianuarie

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Liberalii cer convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară în perioada 28-31 ianuarie pentru respingerea ordonanţei care include taxa pe lăcomie, abrogarea legii privind recursul compensatoriu şi dezbaterea bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat că 114 deputaţi de la PNL, USR, PMP şi neafiliaţi au semnat solicitarea, care a fost depusă astăzi la cabinetul preşedintelui Camerei.

Raluca Turcan atrage atenţia că în prezent din cauza lipsei bugetului de stat pentru acest an se creează o situaţie de impredictibilitate, iar investitorii străini şi români sunt cei mai afectaţi.  

Raluca Turcan: "În ultimii 20 de ani nu a mai existat nicio situaţie în care un guvern neperturbat de nimeni şi de nimic să nu prezinte nici până la sfârşitul lunii ianuarie un proiect de buget, astfel încât oamenii să ştie cum se raportează la veniturile şi cheltuielile ţării pentru anul respectiv. Au mai fost situaţii în care bugetul a venit cu întârziere, însă ele au fost generate de schimbarea guvernului. Acest guvern practic a ajuns în această situaţie exclusiv din cauza incompetenţei, incapacităţii de a acoperi toate angajamentele asumate, fără niciun fel de fundament."


Etichete pnlcamera deputatilorsesiune extraordinararaluca turcantaxa pe lacomie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live