Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Enache

15 Iulie 2019
Vizualizari: 295
Comentează add

Biroul Politic Naţional al PNL a dizolvat, la începutul lunii trecute, conducerile organizaţiilor municipiului Bucureşti şi ale celor şase sectoare, ca urmare a rezultatelor slabe.

PNL Bucureşti şi-a desemnat liderii interimari ai filialelor de sector

mihaela-enache

 Ludovic Orban.          Foto: Agerpres.

Preşedinţii interimari ai filialelor de sector ale PNL Bucureşti au fost aleşi luni, 15 iulie, în şedinţa Biroului Executiv.
 
Liderul liberal, Ludovic Orban, a declarat că, la nivelul Capitalei, partidul său va intra 'într-un amplu proces de recâştigare a încrederii cetăţenilor'.
 
"Mandatul acordat echipei pe care am desemnat-o astăzi este un mandat extrem de ambiţios. Practic, să deschidă PNL, să pună PNL în serviciul cetăţeanului, să facă o opoziţie veritabilă, argumentată şi solidă împotriva risipirii banului public şi a oricărui abuz care are loc la nivelul Bucureştiului sau la nivelul administraţiilor de sector", a anunţat Ludovic Orban.
 
Biroul Politic Naţional al PNL a dizolvat, la începutul lunii trecute, conducerile organizaţiilor municipiului Bucureşti şi ale celor şase sectoare, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la europarlamentare.

Etichete PNLsectoareBucureştiLudovic Orban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live