Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA Luni, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Mai 2018
Vizualizari: 336
Comentează add

Biroul Executiv al PNL a desemnat o echipă de negociere care să discute cu celelalte partide din opoziţie, dar şi cu toţi parlamentarii interesaţi de o astfel de iniţiativă.

PNL a decis să depună o moţiune de cenzură împotriva guvernului

radiojurnal

  Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan Foto: Arhivă

Liberalii au decis marţi, 22 mai, în Biroul Executiv, să depună o moţiune de cenzură împotriva guvernului până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare, a anunţat vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan.

Ea a precizat că, în acest sens, a fost desemnată o echipă de negociere care să discute cu celelalte partide din opoziţie, dar şi cu toţi parlamentarii interesaţi de o astfel de iniţiativă.   

"Considerăm că este vital ca această moţiune să treacă de Parlamentul României şi ne exprimăm speranţa că în Parlament mai există oameni de bună credinţă şi lucizi care să înţeleagă că acest guvern este toxic, ne face de râs în plan internaţional, dar în primul rând, subminează bunăstarea cetăţenilor României, lucru care nu poate fi acceptat. În plus, demontează toate instituţiile statului român şi încearcă să le controleze politic", a declarat vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan.

 

Etichete Raluca TurcanPNLmoţiune de cenzurăopoziţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live