Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

26 Septembrie 2018
Vizualizari: 720
Comentează add

PNL a depus astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului economiei Dănuţ Andruşcă.

PNL a depus o moţiune simplă împotriva ministrului economiei

radu-dobritoiu

PNL a depus astăzi, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului economiei Dănuţ Andruşcă. Liberalii îl acuză pe acesta de destabilizarea economiei şi le cere social democraţilor să voteze moţiunea.

Deputatul PNL, Florin Roman:

"Moţiunea este îndreptată împotriva unui ministru care s-a remarcat în spaţiul public doar prin gafe, bâlbe şi prin nişte lucruri care au făcut deliciul inclusiv al dvs., al colegilor de partid. Moţiunea simplă îndreptată împotriva domnului ministru vine pe fondul unor indicatori macroeconomici la nivelul lunii august, care arată dezastrul din economie şi faptul că nu reuşim să avem o economie care duduie, probabil nu vă va ajuta nici pe dvs. să mai discutaţi de acele măriri de pensii şi de salarii".

Vă reamintim că, astăzi, în Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe agricultură iniţiată tot de PNL a fost respinsă de plen. Liberalii i-au reproşat ministrului Petre Daea modul în care a fost gestionată evoluţia pestei porcine africane, iar oficialul guvermental le-a răspuns contestatarilor săi că autorităţile române au luat măsurile stabilite la nivel european pentru astfel de cazuri.
 


Etichete motiune simplamotiune Dănuţ Andruşcămotiune PNL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live