Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Stelian Radu-Cacuci, Oradea

18 Mai 2021
Vizualizari: 425
Comentează add

Plouă torențial de azi de dimineață în mai multe localități din Bihor

stelian-radu-cacuci-oradea

  Foto: Adriana Tudose - RRA / arhivă

În mai multe localități din județul Bihor plouă torențial de marți de dimineață, iar în opt dintre ele mai este cod roșu încă două ore. În unele locuri s-au depășit cotele de pericol ale râurilor, în altele a fost nevoie de diguri, iar o familie a fost chiar evacuată.
 
Localitățile Buntești, Pietroasa, Remetea, Curățele, Budureasa și Căbești s-au aflat de la ora 9 sub incidența unui cod roșu meteo și hidrologic. Ploile căzute au fost însemnate cantitativ, astfel că în Cociuba Mică o familie formată din doi adulți și patru copii a fost evacuată preventiv la rude.
 
Pompierii militari din Beiuș acționează pentru evacuarea apei acumulate în curțile și grădinile din Belejeni, iar cu două ore în urmă pompierii din Ștei și voluntarii din Pietroasa au început ridicarea preventivă de diguri din saci de nisip pentru a proteja locuințele din proximitatea Crișului Pietros.
 
În majoritatea zonelor din județul Bihor plouă în continuare, dar, din fericire, până acum nu s-au semnalat victime sau pagube materiale majore.
 

Etichete ploaieaverseBihor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live