Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Iunie 2020
Vizualizari: 539
Comentează add

Codul Portocaliu de vreme rea a expirat, dar rămâne în vigoare unul galben, valabil în întreaga ţară până sâmbătă la ora 10:00.

Ploile torenţiale provoacă pagube în țară

radiojurnal

 

Ploile torenţiale continuă să provoace pagube în ţară. Circa 150 de gospodării din 24 de localităţi hunedorene au fost afectate de viituri, a informat corespondentul RRA Ilie Pintea.

Mai multe case şi curţi au fost inundate ieri în oraşul Ardud din judeţul Satu Mare şi în localităţile Cuşma şi Şirioara din Bistriţa Năsăud.

În acest din urmă judeţ, un bărbat s-a răsturnat cu maşina în şanţ pe DN 16, în zona Silivaşu de Câmpie, în urma unei viituri care a acoperit carosabilul cu nămol şi apă.

Pompierii dâmboviţeni s-au reîntors miercuri seară la Ciocăneşti, pentru a scoate apa din case şi gospodării, după ce au mai intervenit acolo şi în cursul dimineţii. 

Potrivit ISU Harghita, o casă din Odorheiu Secuiesc este în pericol din cauza unei alunecări de teren, iar cei doi adulţi şi un copil care locuiau acolo au părăsit imobilul.

Codul Portocaliu de vreme rea a expirat, dar rămâne în vigoare unul galben, valabil în întreaga ţară până sâmbătă la ora 10:00.


Etichete Ploi torenţialeviituripagube materiale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live