Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Zimmerman

2 Mai 2014
Vizualizari: 1275
Comentează add

Potrivit meteorologilor, după-amiază vor apărea averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în zonele montane apoi în restul ţării.

Ploile revin începând de vineri după-amiază

elena-zimmerman

Foto: Ionuţ Iamandi

1 Mai a trecut, dar minivacanţa românilor continuă.

Vremea rămâne frumoasă vineri cel puţin în anumite zone, iar meteorologii ne anunţă că maximele vor ajunge chiar şi la 25 de grade în Muntenia şi în Moldova.

Din păcate nu va fi la fel de cald şi pe litoral.

De la Administraţia Naţională de Meteorologie, Teodora Cumpănaşu spune că cei aflaţi în vacanţă la malul mării pot sta liniştiţi, pentru că măcar nu va ploua. 

"Dacă în prima parte a zilei, vremea va fi în general frumoasă în majoritatea zonelor ţării, după orele amiezei, din nou instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, averse, descărcări electrice, dar şi intensificări de scurtă durată ale vântului, la început în zonele montane şi deluroase şi, apoi, şi în partea de sud-vest a teritoriului, în timp ce pentru celelalte zone, astfel de fenomene sunt posibile doar pe areale restrânse", a spus Teodora Cumpănaşu. 

Potrivit acesteia, pe litoral, în primele ore ale dimineţii, va fi ceaţă, apoi  o zi destul de frumoasă, fără condiţii de ploaie, dar cu un regim termic ceva mai modest. 
Meteorologii mai spun că nu scăpăm de ploi în zilele următoare.

Vor fi averse mai ales în zonele de deal şi de munte, dar şi în vestul şi sud-vestul ţării.


Etichete vremeploaiedescărcări electricemeteorologimuntemare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live