Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Udroiu

30 August 2012
Vizualizari: 2880
Comentează add

PDL, PNŢCD - aripa Aurelian Pavelescu, Partidul Noua Republică, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta şi Fundaţia Creştin-Democrată au semnat un manifest politic comun.

Platforma de centru-dreapta şi-a lansat manifestul politic

mihai-udroiu

Liderii politici au semnat un manifest politic comun. Foto: Agerpres.

PDL, PNŢCD - aripa Aurelian Pavelescu, Partidul Noua Republică, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta şi Fundaţia Creştin-Democrată au făcut miercuri primul pas oficial în vederea constituirii platformei de centru-dreapta.

Liderii formaţiunilor au semnat un manifest politic comun care, spun ei, reprezintă un pas important în formarea preconizatei alianţe electorale pentru a putea câştiga alegerile parlamentare din toamna acestui an.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a arătat că în centrul preocupărilor platformei de centru-dreapta se află economia socială de piaţă, independenţa justiţiei, libertatea individuală a cetăţenilor, eficientizarea sistemului de sănătate şi creşterea calităţii sistemului educaţional.

La rândul său, liderul Iniţiativei Civice de Centru-Dreapta, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit despre începutul unei noi perioade politice pentru România.

"Este în acelaşi timp dovada că în România se poate face o politică nouă, o politică îndreptată exclusiv către cetăţeanul român, care să nu ţină cont de interese de grup şi care să evidenţieze ceea ce această societate are nevoie de unitate şi de un viitor bun.

"Este primul răspuns provocării pe care a lansat-o Uniunea Social Liberală", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu. 

Reprezentanţii PNŢCD, aripa Aurelian Pavelescu, spun că ţărăniştii revin în prim-planul politicii din România odată cu această alianţă, în timp ce Fundaţia Creştin-Democrată pledează pentru o acţiune coordonată a partidelor politice în funcţie de opinia publică.


Etichete PDLPNŢCDPartidul Noua RepublicăIniţiativa Civică de Centru-DreaptaFundaţia Creştin-Democrată

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live