Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 August 2018
Vizualizari: 444
Comentează add

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat că este reclamată intervenţia brutală a forţelor de ordine la protestul de vineri seara din Piaţa Victoriei.

Platforma civică România 100 a depus plângeri la Parchetul General

radiojurnal

 Dacian Cioloș. Foto: gov.ro

Platforma civică România 100 a depus, astăzi, la Parchetul General plângeri penale pentru săvărşirea infracţiunii de abuz în serviciu împotriva conducerii Jandarmeriei, a ministrului de interne, Carmen Dan, şi a prefectului Capitalei, Speranţa Cliseru.

Fostul premier Dacian Cioloş a declarat că este reclamată intervenţia brutală a forţelor de ordine la protestul de vineri seara din Piaţa Victoriei.

Dacian Cioloş: Din punctul nostru de vedere, responsabil administrativ sunt în mod foarte clar ministrul de interne, şeful Jandarmeriei, prefectul Bucureştiului, care a dat ordin de intervenţie acolo. Acest protest a degenerat în primul rând datorită unor provocatori, care s-au infiltrat acolo, şi datorită unei reacţii disproporţionate din partea autorităţilor statului, din partea Jandarmeriei. Agresiunea din partea Jandarmeriei a fost împotriva tuturor celor care au participat la protest.


Etichete Platforma civică Româniaprotest 10 augustplângeriParchetul General

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live