Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Iulie 2018
Vizualizari: 679
Comentează add

Au apărut mai multe servicii turistice care acceptă plata cu tichete de vacanţă.

Plata cu tichete de vacanţă, "din ce în ce mai acceptată"

radiojurnal

Foto: anat.ro.

Sunt tot mai multe oferte turistice de cazare, de masă şi de tratament balnear pentru care puteţi plăti cu tichete de vacanţă.

Aceasta, după ce operatorii şi proprietarii de pensiuni au descoperit că este o metodă bună de a-şi creşte afacerile.

De exemplu, puteţi descoperi Delta Dunării, dacă nu aţi reuşit până acum, pentru că au apărut foarte multe servicii turistice care acceptă plata cu tichetele de vacanţă, iar preşedintele Asociaţiei Patronatului în Turism din Deltă, Daniel Iluşcă, estimează că această modalitate de plată va duce la creşterea cu cel puţin 20% a afacerilor pensiunilor şi hotelurilor din zonă.

Daniel Iluşcă: Un lucru foarte favorabil, sper să-l păstreze Guvernul şi în anii viitori, am miza noi pe o creştere de cel puţin 20% numai din tichete şi vă spun că există o creştere foarte evidentă, în care se plăteşte cu tichete, un lucru care este favorabil turismului intern, este o pondere substanţială mai mult, cred eu, decât alte pachete care le-a introdus înainte Guvernul.

Tichetele de vacanţă sunt bonuri valorice asemănătoare tichetelor de masă: sunt nominale şi netransmisibile şi pot fi folosite exclusiv pentru achitarea pachetelor turistice în ţară.

În special angajaţii din sectorul bugetar au primit, anul acesta, astfel de tichete, dar ele pot fi oferite de orice angajator salariaţilor în limita a 6 salarii minime brute pe ţară.


Etichete plata cu tichete de vacanţăturism

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live