Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

23 August 2013
Vizualizari: 1353
Comentează add

În premierã, programul de parteneriat va include şi sprijinirea directã de către UNICEF a procesului de planificare şi implementare a fondurilor europene de către România.

Planul de Acţiune al Programului UNICEF în România

carmen-gavrila

Foto: Arhivă

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, si reprezentantul UNICEF în România, Sandie Blanchet, au semnat, astazi, Planul de Actiune al Programului UNICEF in Romania, pentru perioada 2013-2017.

Planul este destinat copiilor din România,care locuiesc în zone rurale si urbane foarte sãrace, în comunitati izolate.

Acest plan pune accentul pe continuarea reformei astfel incat drepturile copiilor sa fie realizate pe deplin  în special în domenii ca educatia si protectia sociala.

Sunt vizati in special copiii pânã la trei ani si adolescenþii.

În premierã, programul de parteneriat va include si sprijinirea directã de catre UNICEF a procesului de planificare si implementare a fondurilor europene de catre România, astfel incat sa fie mai eficiente eforturile Romaniei de indeplinire a recomandarilor europene privind respectarea drepturilor copiilor si reducerea disparitãþilor si inechitatilor interne dintre România si restul Uniunii Europene.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, ca prin acest program se doreste si gasirea unor forme adecvate de protectie  pentru copiii ai caror pãrinti lucreazã în strãinãtate.


Etichete UNICEFTitus CorlateanMariana CâmpeanuSandie Blanchet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live