Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Mai 2016
Vizualizari: 1420
Comentează add

Turiştii pot folosi de astăzi gratuit, odată cu deschiderea sezonului estival, noi sectoare de plajă de pe litoralul românesc.

Plajele din sudul litoralului, extinse cu câteva zeci de hectare

radiojurnal

Turiştii pot folosi de astăzi gratuit, odată cu deschiderea sezonului estival, noi sectoare de plajă de pe litoralul românesc.

Plajele din sud au fost extinse cu câteva zeci de hectare, cu ajutorul unor fonduri europene în valoare de 170 de milioane de euro.

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor informează într-un comunicat că au fost astfel salvate plaje precum Mamaia Sud, Tomis - Nord, Centru şi Sud şi Eforie Nord, care riscau să dispară în câţiva ani.

Prin acest proiect de amploare au fost ecologizate mai multe zone de la malul mării, angajaţii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral adunând aproape două mii de tone de deşeuri.

Operatorii economici care vor să le închirieze o pot face însă doar după finalizarea procesului de intabulare, în conformitate cu legislaţia naţională şi europeană.


Etichete plaje extinsesudul litoraluluimamaia sudtomiseforie nordturisti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live