Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Luni, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Ioana Dima, Târgu Mureş

15 Iulie 2011
Vizualizari: 2230
Comentează add

Poteca tematică "Piatra Şoimilor" printre cele mai bune 7 astfel de poteci din România.

"Piatra Şoimilor" "Piatra Şoimilor" - Conține audio

ioana-dima-targu-mures

Poteca tematică „Piatra Şoimilor” din rezervaţia naturală cu acelaşi nume, aflată în vecinătatea staţiunii Băile Tuşand, a fost selectată printre cele mai bune 7 astfel de poteci din România.
Aceasta va fi inclusă într-o broșură de prezentare a celor mai bune poteci tematice din România și va fi promovată la Târgul naţional de turism, ediția de toamnă.

Selectarea celor mai frumoase poteci s-a făcut în cadrul  proiectului „Potecile tematice: un instrument pentru natură”, finanţat de MOL România şi Fundaţia Pentru Parteneriat din Miercurea Ciuc și implementat de Asociaţia de Ecoturism din România (AER) în parteneriat cu Fundația pentru arii protejate- Propark.  În cadrul competiţiei au fost înscrise 20 de poteci  tematice din toate colţurile ţării.  Coordonatorul proiectului, Bogdan Papuc a declarat că “scopul proiectului a fost promovarea unitară a celor mai frumoase poteci tematice din România,existând intenţia ca în viitor să se aleagă şi cea mai frumoasă potecă din ţară”, a mai transmis Ioana Dima de la Radio Targu Mures. audio:           


Etichete potecapiatra soimilorturism

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live