Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DE LA "-" LA "+" INFINIT (R) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Decembrie 2017
Vizualizari: 845
Comentează add

Petiţia a fost iniţiată la două zile după ce o tânără de 25 de ani a murit la metrou, fiind împinsă de o femeie pe şine.

Petiţie online pentru instalarea unor scuturi antisuicid la metrou

radiojurnal

Foto: Arhivă.

A fost iniţiată o petiţie online pentru instalarea unor scuturi antisuicid la metrou.

Semnatarii solicită primărie Capitalei şi Companiei Metrorex să monteze pe toată lungimea peronului panouri transparente care să blocheze accesul persoanelor în zona de rulare împiedicând astfel tentativele de omor, suicid sau accidentele.

Oamenii propun de asemenea să fie montaţi senzori în dreptul staţiilor, dar şi camere de supraveghere performante care să identifice mai uşor persoanele periculoase care atentează la bunurile şi viaţa călătorilor.

Petiţia a fost iniţiată la două zile după ce o tânără de 25 de ani a murit la metrou, fiind împinsă de o femeie pe şine.

Agresoarea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor. Ea a mai făcut un gest similar în acea zi, dar persoana agresată nu a păţit nimic.

Tatăl tinerei care a supravieţuit tentativei de omor a spus că a sunat la scurt timp la 112, a fost direcţionat la Poliţia din Metrou, dar acolo a durat două ore până a reuşit să depună plângerea.


Etichete Petiţie onlinescuturi antisuicid la metrouomorsuicidmetrorexprimaria bucurestiagresiuneplangere112

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live