Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

1 Ianuarie 2016
Vizualizari: 811
Comentează add

In ciuda tuturor interdictiilor, si in Italia, in noaptea dintre ani, s-au folosit petarde si materiale explozibile, iar incidentale nu au lipsit.

Petardele au făcut victime în Italia

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

 Arhivă foto: Cristiana Sabau.

In ciuda tuturor interdictiilor, si in Italia, in noaptea dintre ani, s-au folosit petarde si materiale explozibile, iar incidentale nu au lipsit.

Cel mai grav incident s-a inregistrat la Potenza, in partea de sud a Peninsulei, unde unui barbat in varsta de 54 de ani i-a fost amputata o mana, iar in prezent se afla internat in spital, in conditii grave, deoarece are numeroase rani si pe celalalt brat.

La Napoli, orasul in care exista o adevarata intrecere intre cei care arunca cu petarde si susbstante explozive, pirotehnice, s-au inregistrat 31 de raniti, intre care unul intr-o stare foarte grava. Numarul ranitilor este cu 20 mai putini fata de aceeasi noapte a anului trecut.

Numai in ultima zi a anului 2015, Garda de Finante a sechestrat la Caserta aproximativ 6,5 tone de atificii si petarde ilegale si 300 de kg de praf de pusca. Valorea marfii era de 400.000 de euro.

In partea de nord a Italiei s-au inregistrat mai putine pocnitori si bubuituri in noaptea dintre ani, asta si dupa numarul mai mic de incidente.

La Torino un baiat de 14 ani a fost ranit la fata si la maini de explozia unei petarde, in vreme ce la Milano s-au semnalat foarte putini raniti. 


Etichete ItaliapetardevictimeRevelion

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live