Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 28 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu

22 Decembrie 2014
Vizualizari: 1247
Comentează add

Poliţiştii din Constanţa spun că au ridicat peste o tonă de articole pirotehnice deţinute fără autorizaţie, în urma a 10 percheziţii domiciliare.

"Peste o tonă" de artificii și petarde, confiscate la Constanța

mona-constantinescu

Foto: Arhivă.

Poliţiştii din Constanţa au ridicat peste o tonă de articole pirotehnice deţinute fără autorizaţie, în urma a 10 percheziţii domiciliare. Pe numele a 3 bărbaţi au fost întocmite dosare penale, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Descinderile au avut loc la data de 17 decembrie iar in cadrul acţiunii, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat 10 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Constanţa, Medgidia şi în localităţile Techirghiol şi Cerchezu, la locuinţele unor persoane bănuite că ar deţine articole pirotehnice provenite din furt sau fără autorizaţie.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat din locuinţa unui bărbat, din Constanţa, 850 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile I, II şi III. Acesta a prezentat o factură de provenienţă doar pentru o parte dintre articolele pirotehnice, însă nu era autorizat să desfăşoare astfel de operaţiuni.

De asemenea, din locuinţele altor doi bărbaţi, din Medgidia şi din Techirghiol, au fost ridicate 200 de kilograme de materiale pirotehnice, din categoriile I şi II, pentru care aceştia nu deţineau acte de provenienţă sau autorizaţie pentru efectuarea de astfel de operaţiuni.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice.

La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice şi de la ordine publică din cadrul IPJ Constanţa.


Etichete artificii și petardestiri sud-estpolitierazieconfiscare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live