Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Septembrie 2021
Vizualizari: 257
Comentează add

Peste 600 de blocuri din capitală, fără apă caldă.

Peste 600 de blocuri din capitală, fără apă caldă

florin-lepadatu

Foto: Arhivă.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : Peste 600 de blocuri din sectoarele 1 și 6, dar și complexul studențesc Regie nu beneficiază de apă caldă până sâmbătă, pentru remedierea unor avarii în sistemul de termoficare, după cum se arată în comunicatul Termoenergetica.

Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire, precizează instituția.

Primarul general al capitalei Nicușor Dan a anunțat ieri că peste cel mult o lună și jumătate va fi lansată o licitație pentru modernizarea a 210 km de rețea de termoficare, în valoare de 300 de milioane de euro din bani europeni.

El a vorbit despre fuziunea ELCEN cu Termoenergetica.


Nicușor Dan: Sunt relativ optimist că o să reușim să facem această achiziție și deci fuziune între cele două companii. În această ipoteză, estimez că la jumătatea anul 2022 vom putea lansa proceduri de achiziție pentru modernizarea centralelor. Există disponibili bani din fondul de modernizare și din nou va fi o investiție extrem, extrem de consistentă și la care ne-am bucurat să avem o colaborare cu firme serioase.

 

Etichete apa caldaavarieelcen

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live