Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRĂ Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Petcu

12 Mai 2021
Vizualizari: 304
Comentează add

Au fost confiscate peste 59 de tone de deșeuri din material plastic, metal și oțel, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente de transfer

Peste 59 de tone de deșeuri, oprite la Vama Giurgiu

marcela-petcu

FOTO: politia de frontiera.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu, au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a trei ansambluri rutiere, peste 59 de tone de deșeuri din material plastic, metal și oțel, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente de transfer.


Deșeurile se aflau în trei automarfare conduse de doi șoferi bulgari. Aceștia transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii, deșeuri din diferite materiale.

Cele trei transporturi erau încărcate din Bulgaria și avea ca destinație diferite societăți comerciale din România. În plus,  șoferii celor trei automarfare au prezentat documentații de notificare pentru circulația transfrontalieră incomplete.

Autoritățile de control au dispus nepermiterea accesului pe teritoriul României pentru cele trei automarfare încărcate cu deșeuri.

(RS)


Etichete deseurifrontierăvama giurgiu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live