Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alla Stâncaru Lunca

19 Noiembrie 2015
Vizualizari: 1214
Comentează add

Târgul este vizitat de elevi, de oameni de toate vârstele, personalităţi. Iată printre ele cunoscuta sportivă Gabriela Szabo, care ştiu că este o mare împătimită de lectură.

Peste 300 de expozanţi la Gaudeamus 2015

alla-stancaru-lunca

Foto: Alexandru Dolea.

70 de evenimente sunt programate în cea de-a doua zi a Târgului Gaudeamus, organizat de Radio România: lansări de carte, dezbateri, ateliere de creativitate pentru copii şi demonstraţii la salonul de inventică.

La această a 22-a ediţie, la care sunt prezenţi peste 300 de expozanţi, numeroase personalităţi din ţară şi străinătate vizitează, alături de sutele de iubitori de carte, standurile unor edituri renumite, precum Cartea Românească, Polirom sau Curtea Veche.

Târgul este vizitat de elevi, de oameni de toate vârstele, personalităţi. Iată printre ele cunoscuta sportivă Gabriela Szabo, care ştiu că este o mare împătimită de lectură.

Reporter: Cum vi se pare acest târg Gaudeamus? Aţi ţinut neapărat să veniţi.  

Gabriela Szabo: Să ştiţi că da, mi-a lipsit, mi-a lipsit foarte tare cartea în perioada asta de un an şi opt luni de zile, pe care am petrecut-o la minister şi da, în prima mea zi liberă, am venit la târg, pentru că da, vreau să văd noutăţile, mă interesează noutăţile de carte, vreau să iau şi eu pulsul cu tot ce se întâmplă astăzi aici, la Romexpo, şi sunt ferm convinsă că voi cumpăra câteva cărţi şi, de asemena, tocmai astăzi şi acum câteva minute, prietenul meu, fostul preşedinte al Federaţiei de Handbal, şi-a lansat cartea, memoriile, biografia, şi am fost extrem de onorată să fiu alături de el astăzi.

O recomand, mai ales că vine şi weekendul, ca toată lumea să vină să viziteze, că merită, merită. Este hrana noastră sufletească.


Etichete Gaudeamus 2015târg de carteRadio RomâniaGabriel Szabo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live