Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DINCOLO DE ZIDURI Marţi, 19 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iulie 2019
Vizualizari: 253
Comentează add

Peste 30.000 de locuri de muncă disponibile la nivel naţional

radiojurnal

Peste 30.000 de locuri de muncă erau disponibile marţi la nivel naţional - cele mai multe pentru lucrători comerciali, agenţi de securitate şi muncitori necalificaţi. Aproape 4.700 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţie acum, în Capitală, anunţă Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti. Dintre acestea, 250 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, peste 700 celor cu studii medii, 2.700 pentru muncitori calificaţi şi peste 1.000 pentru muncitorii necalificaţi. Care sunt meseriile cu cele mai multe oferte disponibile ne spune expertul în domeniul forţei de muncă Ioana Rusnac.

Ioana Rusnac: Din punct de vedere al studiilor superioare se regăsesc în oferta noastră proiectant, inginer mecanic, consilier financiar-bancar, inginer de sistem în informatică. Pe studii medii avem agent servicii client, operator reţele de telecomunicaţii, lucrător gestionar, muncitor calificat, lucrător comercial, agent de securitate, asistent personal al persoanei cu handicap grav, şofer de autoturisme şi camionete, vânzător. Iar pentru muncitori necalificaţi avem manipulant mărfuri, ambalator manual, femei de serviciu.

Realizator RRA: Informaţii privind locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora se pot obţine de la Agenţiile Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din fiecare sector, precizează reporterul Radio România Actualităţi, Cătălin Radu.
 


Etichete locuri de munca vacantebursa locuri de muncaangajari nivel national

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live