Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

24 August 2014
Vizualizari: 1610
Comentează add

FOTO: Pagubele produse de furtuna, abătutră în cursul nopţii, asupra judeţului Caraş-Severin ies la iveală de la o oră la alta.

Peste 250 de case afectate de furtună în Caraș-Severin

mario-balint

Localitate din Caraș-Severin afectată de furtună. Foto: Mario Balint.

Pagubele produse de furtuna, abătută în cursul nopţii, asupra judeţului Caraş-Severin ies la iveală de la o oră la alta.

Potrivit ISU SEmenic, 150 de case din satul Borlovenii Noi, comuna Prigor, şi peste 100 de case din comuna Cornea, au avut de suferit din cauza condiţiilor meteorologice extreme. Au fost afectate acoperişurile şi anexele gospodăreşti. Zeci de pompieri militari, din cadrul ISU Semenic, coordonaţi de inspectorul şef, col. Titus Susan, se află, la această oră în teren, pentru a interveni în sprijinul populaţiei afectate.

Un comunicat CFR Călători anunţă reluarea circulaţiei, în condiţii de siguranţă. “CFR Călători informează că din cauza furtunii din aceasta noapte, tensiunea a fost intrerupta in linia de contact  dintre Cruşovăţ şi Domaşnea Cornea. Trenurile IR 1696 Timisoara Nord – Bucuresti Nord si IR 1695 Bucuresti Nord – Timisoara Nord au stationat pana la interventia cu locomotiva Diesel.

 Reluarea circulatiei  feroviare s-a realizat in conditii de siguranta pentru cei aproximativ 300 de pasagaeri aflati in cele doua trenuri. Acestea si-au reluat traseul catre destinatiile finale cu intarzieri de aproximativ de 280 minute (IR 1696) respectiv 120 de minute (IR 1695). 

Companiile feroviare cer scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de întreruperea circulației și informează că au depus toate eforturile pentru ca acestia să ajungă în deplină sigurantă la destinatie, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

 

Etichete furtunăinundațiiISUBorlovenii NoiCFR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live