Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2021
Vizualizari: 105
Comentează add

Medicul Valeriu Gheorghiţă a precizat că în etapa a doua de imunizare care a început la sfârşitul săptămânii trecute au fost deschise 299 de centre de vaccinare.

Peste 233.000 de români s-au vaccinat pâna acum anti-COVID

radiojurnal

Foto: Arhiva/ facebook.com/Spitalul.Universitar.Urgenta.Militar.Central

Peste 233.000 de români s-au vaccinat pâna acum împotriva COVID-19, de la începutul campaniei naţionale de vaccinare, iar până acum s-au înregistrat doar puţin peste 800 de reacţii adverse comune şi minore.

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19 a precizat că în etapa a doua de imunizare care a început la sfârşitul săptămânii trecute au fost deschise 299 de centre de vaccinare, iar numărul acestora va creşte în perioada următoare.


Valeriu Gheorghiţă: Nu suntem, cu siguranță, primii din Europa, dar nu suntem nici ultimii și ceea ce pe noi ne interesează în continuare este să creștem accesul persoanelor la vaccinare. Intenționăm să deschidem mai multe centre de vaccinare progresiv și în concordanță cu numărul de doze care vor fi livrate în România, așa încât să asigurăm oricărei persoane care se vaccinează, atât prima doză, cât și rapelul.

(RS)


Etichete campanie vaccinarerapelcoronavirusvaleriu gheorghita(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live