Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

20 Aprilie 2017
Vizualizari: 818
Comentează add

Salonul auto de la Romexpo este deschis joi, vineri şi sâmbătă de la ora 10.00 până la 20.00, iar duminică până la ora 18.00

Peste 200 de modele noi la salonul auto de la Bucureşti

catalin-radu

Salon auto Bucureşti - 2017 foto: radio3net.ro

Peste 200 de modele de maşini sunt prezentate, zilele acestea, la ediţia de primăvară a Salonului Auto Bucureşti, deschis la Romexpo.

Pentru cei interesaţi, vor fi expuse, noile accesorii în domeniu. În program, se află, de asemenea, spectacole de drift şi demonstraţii de conducere defensivă, spune Albert Kiss, unul dintre organizatori.

Albert Kiss: "Avem aproximativ 12 premiere naţionale, absolut toţi cei care sunt prezenţi aici au venit cu tot ceea ce înseamnă nou pentru anul  2017. Avem segmentul de 4x4 foarte bine reprezentat, atât la accesorii, cât şi la autoturisme.

De asemenea, segmentul hibrid este unul pe care s-a pus mare accent la această ediţie de primăvară a salonului auto Bucureşti.

Ca noutate, aş vrea să menţionez zona de street food, e o idee pe care am avut-o anul ăsta, astfel încât să facem publicul vizitator să-şi petreacă cât mai mult timp în cadrul evenimentului în zona de street food park. Tot ce înseamnă artizanii zonei de street food sunt prezenţi la noi în eveniment."

Salonul poate fi vizitat astăzi până la ora 20:00, vineri şi sâmbătă între orele 10:00 - 20:00 , iar duminică până la ora 18:00. Preţul biletului de intrare este de 20 de lei, copiii sub 7 ani pot intra gratuit insoţiţi de părinţi, după cum ne-a informat reporterul RRA Cătălin Radu.


Etichete salon autoRomexpomodele noiprogram de vizitare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live