Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Ianuarie 2019
Vizualizari: 720
Comentează add

Peste 2.000 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Peste 2.000 de solicitări au fost primite la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov în ultimele 24 de ore.
 
Dintre acestea, puţin peste 1.000 erau urgenţe de cod roşu şi galben, a exlicat pentru Radio România Actualităţi managerul Serviciului de Ambulanţă, Alis Grasu. Ea a mai precizat că 75 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au căzut din cauza poleiului.
 
Alis Grasu: Din totalul cazurilor, 59 de persoane au solicitat pentru traumatisme la nivelul membrelor, fracturi, luxaţie, entors şi 16 persoane au solicitat pentru traumatisme la nivelul capului şi feţei  prin cădere.
 
Reporter: Pentru că vremea aceasta va continua în perioada următoare, ce recomandări aveţi către noi, către cetăţeni?
 
Alis Grasu: Indicat ar fi ca persoanele care au probleme de sănătate, probleme locomotorii, afecţiuni cronice să nu se deplaseze în aceste zile. Dacă sunt însă obligaţi să iasă din casă, atunci să poarte încălţăminte cu talpă antiderapantă, călduroasă, impermiabilă. Dacă nu au talpă antiderapantă la încălţăminte, atunci să-şi pună pe talpa încălţămintei benzi de leucoplast sau, şi mai bine, să achiziţioneze dispozitive special fabricate care se ataşează pe încălţăminte şi se comercializează. În aceste zile, trebuie să avem grijă să avem un regim alimentar adecvat, hidratarea este la fel de importantă şi se vor consuma ceaiuri, sucuri naturale la temperaturii camerei, apă plată şi nu vor lipsi din alimentaţie fructele şi legumele proaspete.
 

Etichete ambulantasolicitaripolei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live