Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Luni, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

7 Octombrie 2017
Vizualizari: 546
Comentează add

Rusia anunţă că forţele sale aerine din Siria au ucis în raiduri peste 120 de luptători ai Statului Islamic și 60 de mercenari străini.

Peste 180 de luptători ai Statului Islamic şi mercenari ucişi în Siria

radu-dobritoiu

Ministerul Apărării de la Moscova susţine că, în ultimele 24 de ore, forţele aeriene ruseşti din Siria au ucis aproximativ 120 de luptători din gruparea jihadistă Statul Islamic și peste 60 de "mercenari" străini. Potrivit comunicatului de rpesă citat de AFP, cei 60 de mercenari străini erau originari din țări ale fostei URSS, Tunisia și Egipt și au fost uciși în urrma unui raid la sud de Deir Ezzor. Alți circa 40 de combatanți ai Statului islamic au fost uciși în apropierea orașului Abu Kamal.

Un post de comandă al teroriștilor și până la 80 de combatanți, între care nouă originari din Caucazul de nord, au fost anihilați în zona Mayadin (est), se arată în comunicatul ministerului.
De la intrarea Rusiei în război în 2015 pentru a susține regimul, forțele aeriene rusești au efectuat sute de raiduri. Conflictul din Siria s-a soldat cu peste 330.000 de morți din 2011 până în prezent, cu milioane de persoane strămutate și refugiați, cu pagube și distrugeri de amploare.


Etichete operaţiuni SiriaRusia in Siriainterventie Rusia in Siria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live