Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 504
Comentează add

Mai bine de 450 de percheziţii au avut loc la persoane bănuite că ar face parte din grupări de criminalitate organizată, specializate în trafic de persoane şi minori.

Peste 150 de persoane, reţinute în urma amplei operaţiuni a DIICOT

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

Peste 150 de persoane au fost reţinute, iar 36 au fost plasate sub control judiciar în urma amplei operaţiuni desfăşurate de Poliţie şi DIICOT ieri.

Mai bine de 450 de percheziţii au avut loc la persoane bănuite că ar face parte din grupări de criminalitate organizată, specializate în trafic de persoane şi minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranţi, criminalitate informatică, trafic de droguri şi infracţiuni contra patrimoniului cu consecinţe deosebit de grave.

În timpul percheziţiilor s-au găsit peste 30 de kilograme de cannabis, cocaină şi substanţe psihoactive, care au fost ridicate, alături de două autoturisme de lux, sute de telefoane mobile şi cartele SIM, mai multe sisteme informatice, laptopuri şi tablete, dispozitive folosite pentru fraude cu carduri bancare, importante sume de bani, bijuterii şi arme.


Etichete DIICOTpolitieretineriperchezitii(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live