Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 10-a: FCSB – Academica Clinceni Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

16 Iunie 2021
Vizualizari: 162
Comentează add

Perspectiva unui nou val pandemic în sezonul rece este clară, apreciază Valeriu Gheorghiță.

Perspectiva unui nou val pandemic în sezonul rece

florin-lepadatu

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : Perspectiva unui nou val pandemic în sezonul rece este clară, a spus, marţi, șeful Campaniei Naționale de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță, și a adăugat că, în context, asigurarea accesului populației la imunizarea este foarte importantă.

El a anunțat că ritmul vaccinării a încetinit în 45% dintre centrele fixe din țară, motiv pentru care programul de lucru va fi redus, iar din personalul acestor centre vor fi formate echipe mobile de vaccinare, care vor merge în localitățile rurale.


Valeriu Gheorghiță: În 11 centre de vaccinare activitatea va fi sistată temporar. De asemenea, se reduce programul de lucru în 127 centre de vaccinare și, de asemenea, au fost închise 70 de fluxuri din centre de vaccinare care aveau peste trei sau peste patru fluxuri și la care activitatea era redusă. Și la nivelul fiecărui centru de vaccinare va fi afișat programul de lucru la loc vizibil, în zona de intrare tocmai pentru a fi cunoscut de toți cei cre se adresează prin prezentare directă și, de asemenea, va fi actualizat programul centrului de vaccinare și în platforma națională de programare a vaccinărilor.


Etichete virusmascămăşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live