Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Decembrie 2021
Vizualizari: 333
Comentează add

Traditional, înainte de Sărbătorile de iarnă foarte multi români care lucrează în Occident revin în ţară si acum trebuie să parcurgă verificarile DSP în contextul pandemiei.

Personalul care verifică declaraţiile la Aeroportul Otopeni a fost dublat

radiojurnal

    Foto: Arhiva

De astăzi, la Aeroportul Otopeni, personalul care verifică declaraţiile pasagerilor care sosesc în ţară a fost dublat, măsura fiind luată pentru reducerea aglomeraţiei în contextul fluxului de pasageri din ce în ce mai mare la intrarea în România. 

Traditional, înainte de Sărbătorile de iarnă foarte multi români care lucrează în Occident revin în ţară si acum trebuie să parcurgă verificarile DSP în contextul pandemiei de COVID-19.
 
Pasagerii care vin din ţările Uniunii Europene, Islanda, Norvegia, Liechtenstein sau Elveţia şi sunt vaccinaţi sau au trecut prin boală în ultimele şase luni pot să intre în România, fără carantină, dacă prezintă şi un test PCR nu mai vechi de 72 de ore.
 
Persoanele care vin din afara Uniunii Europene vor fi nevoite, de asemenea, să prezinte şi un test PCR negativ nu mai vechi de 48 de ore. Dacă persoanele nu sunt vaccinate anti COVID sau nu au trecut prin boală, dar au un test negativ, vor intra în carantină 10 zile, iar dacă nu prezintă un test, vor sta în carantină 14 zile.
 

Etichete Aeroportul Otopenideclaratiipersonal(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live