Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Februarie 2021
Vizualizari: 238
Comentează add

Astăzi, la ora 13:00, persoanele vaccinate anti-COVID le-au depășit ca număr pe cele infectate - anunță coordonatorul Campaniei Națională de Vaccinare.

Persoanele vaccinate anti-COVID le-au depășit ca număr pe cele infectate

radiojurnal

  Dr. Valeriu Gheorghiță, coordinator Campanie nationala de vaccinare anti-Covid. FOTO: gov.ro.

Este o zi importantă pentru România.
 
Astăzi, la ora 13:00, persoanele vaccinate anti-COVID le-au depășit ca număr pe cele infectate și raportate cu virusul SARS-CoV-2 - anunță coordonatorul Campaniei Națională de Vaccinare, Valeriu Gheorghiță, într-o postare pe internet.
 
El adaugă că ritmul în care se derulează campania până în acest moment confirmă atingerea obiectivului de a imuniza populația într-un tip când mai scurt și le mulțumește atât celor care au optat pentru vaccinare, cât și celor implicați în această acțiune de amploare.
 
Astăzi la prânz, erau imunizate peste 783.500 de persoane, din care cele mai multe făcuseră deja ambele doze necesare pentru a obține gradul maxim de protecție la coronavirus, în timp ce bilanțul total al infectărilor de la primul caz confirmat la noi în țară în urmă cu aproape un an este de aproximativ 777.000.
 
(PH)

Etichete vaccinateinfectateCOVID-19(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live