Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL * Meteo * Sport Miercuri, 21 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

24 Aprilie 2019
Vizualizari: 386
Comentează add

Situaţia se referă la judeţul Bistriţa-Năsăud. Din cele peste 70 de cazuri verificate, 16 primiseră dreptul de a conduce chiar dacă erau încadrate într-un grad de handicap grav.

Permise de conducere retrase unor persoane cu handicap vizual grav

sergiu-stet

 Groapă în carosabil.                                Foto: Arhivă.

Peste 40 de permise de conducere au fost retrase, anul trecut, unor persoane din judeţul Bistriţa-Năsăud care erau încadrate cu handicap vizual grav sau psihic, scrie Agerpres.
 
Alte circa 25 de persoane cu handicap au fost reevaluate şi şi-au pierdut încadrarea în grad, potrivit datelor prezentate de directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Ani Bob.
 
În urma comparării bazelor de date, s-a decis verificarea situaţiei în care se află 73 de persoane încadrate cu handicap vizual grav sau psihic, din care 57 obţinuseră permisul de conducere înainte de încadrare, iar celelalte 16 primiseră dreptul de a conduce pe drumurile publice chiar dacă erau deja încadrate într-un grad de handicap grav.
 
Controalele efectuate în cazul acestor persoane au dus la retragerea a 46 de permise de conducere şi la încetarea drepturilor în cazul a 24 persoane.

Etichete Bistriţa Năsăudpermise autoşoferideficienţe de vedereauto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live