Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ALTERNATIVE Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Noiembrie 2014
Vizualizari: 2039
Comentează add

Administraţia Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării a achiziţionat două automate care vor elibera contra-cost permise de acces în Deltă.

Permise de acces în Delta Dunării

radiojurnal

Delta Dunării. Foto: Arhivă.

Automatele vor elibera permise de intrare pentru persoane cu autoturisme, permise de circulaţie cu barca în Rezervaţie, precum şi permise de pescuit.

Aparatele vor accepta atât plata în numerar, cât şi cu orice tip de card bancar.

Guvernatorul Deltei, Lucian Simion a precizat ca unul dintre cele două automate va fi pus în funcţiune la sediul Administraţiei Rezervaţiei, pentru cel de-al doilea urmând să se stabilească un amplasament iar tarifele pentru accesul turiştilor în Delta Dunării nu se vor modifica.

Anul viitor Administraţia va mai achiziţiona alte două, care vor fi puse în funcţiune la Sulina şi Jurilovca.

Persoanele care intră în Delta Dunării trebuie să plătească la Administraţia Rezervaţiei un tarif care variază de la 5 la 30 de lei, în funcţie de perioada sejurului.

Pentru accesul cu autovehicule în Deltă, se percepe un tarif de 10 lei pe zi de autovehicul iar obţinerea permisului de acces cu o ambarcaţiune costă 20 lei pe sejur sau 100 de lei pe an pentru o ambarcaţiune.

De asemenea, pentru practicarea pescuitului recreativ, vizitatorii trebuie să plătească un permis care costă de la 10 la 30 de lei, în funcţie de perioada de valabilitate a acestuia, transmite corespondentul RRA, Mona Constantinescu.


Etichete Știri Sud-EstpermiseDelta DunăriiautomaterezervațiebiosferaLucian SimionSulinaautovehiculbarcăJurilovcaambarcațiunetarifeturiști

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live