Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI ( * Meteo * Sport) Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

7 Iulie 2016
Vizualizari: 1301
Comentează add

UPDATE: Situaţia a reintrat în normal şi circulaţia pe canalul Sulina s-a reluat.

Pericol de explozie pe Braţul Sulina

irinel-calin-tulcea

Delta Dunării. Foto: ddbra.ro.

Update: Potrivit ultimelor informaţii oferite de prefectul judeţului Tulcea, Marin Bădiţă, preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, la ora 10.45, supoziţia că ar fi vorba despre o mină a fost infirmată.

Echipele de intervenţie au făcut verificări la faţa locului şi concluzia a fost aceea că obiectul este o geamandură veche de peste o sută de ani, iar niturile acesteaia au provocat confuzia.

Situaţia a reintrat în normal şi circulaţia pe canalul Sulina s-a reluat.

Update: Potrivit vocii unice din cadrul Inspectoratul Judeţean de Urgenţă Delta Tulcea, pentru identificarea obiectului asemănător unei mine şi eventual dezamorsarea aceastea în această dimineaţă s-a solicitat intervenţia Unităţii speciale de intervenţie Ciolpani şi o echipă de scafandri de la Centrul 39 Constanţa al MAPN.
_____________________________________

Navigaţia pe Canalul Maritim Sulina a fost întrerupt în această dimineaţă dintr-o dispoziţie a Căpităniei Portului Tulcea, după ce a fost sesizată prezenţa unui corp plutitor asemănător unei mine în apropierea localităţii Partizani.

În această perioadă, atât Administraţia Porturilor Dunării Maritime cât şi Administraţia Fluvială a Dunării de Jos, ambele din Galaţi, au lucrări de amenajare maluri şi decolmatare fiind posibilă disclocarea unei mine.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit în această dimineaţă la Prefectura Tulcea şi a decis că se impune intervenţia geniştilor de la Ministerul Apărării Naţionale.

Până atunci, navele de pasager pe relaţia Sulina – Tulcea şi retur au fost suspendate.
 


Etichete Delta DunăriideltaPericol de explozie pe Braţul Sulinatulceamina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live