Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

17 Iunie 2015
Vizualizari: 1066
Comentează add

Trei bărbați sunt bănuiți că ar fi înşelat două persoane din Botoşani, cărora, le-ar fi plasat suma totală de 1.200 de euro falși.

Percheziții la suspecți de falsificare de bani

gina-poenaru-botosani

Foto: Arhivă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, sub coordonarea procurorilor din cadrul P​a​rchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, au desfăşurat ​în această dimineață ​trei percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de înşel​ăciune şi punere în circulaţie de monedă falsificată.

Trei bărbați sunt bănuiți că în perioada septembrie – noiembrie 2014, ar fi înşelat două persoane din municipiul Botoşani, cărora, cu prilejul unor tranzacţii, le-ar fi plasat suma totală de 1.200 de euro, în bancnote de 100 de euro, contrafăcute.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani au pus în executare trei mandate de aducere, privind pe M.S. de 28 de ani, din judeţul Suceava, M.D. de 27 de ani și M. D. de 36 de ani, ambii din judeţul Botoşani.

​Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.


Etichete Știri Nord-EstperchezițiifalsificatoriBotoșani

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live