Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

10 Octombrie 2016
Vizualizari: 626
Comentează add

12 locații din Moldova Nouă, Oravița, Judeţul Caraş-Severin, şi Jimbolia, judeţul Timiş, au fost luate cu asalt de poliţişti.

Percheziţii la proxeneţi

mario-balint

 Foto: Arhivă facebook.com/politiaromana.

12 locații din Moldova Nouă, Oravița, Judeţul Caraş-Severin, şi Jimbolia, judeţul Timiş, au fost luate cu asalt în această dimineață de ofițerii Serviciului de Combaterea Crimei Organizate Caraș-Severin.

Descinderile vizează mai multe persoane din cele două judeţe bănuite că ar face parte dintr-un grup infracțional care se ocupă cu traficul de persoane şi proxenetism. Membrii rețelei acționau în special pe teritoriul Franței. Pe numele persoanelor vizate există şi mandate de aducere la audieri, a declarat purtătorul de cuvînt al Poliţiei Cararş-Severin, Cecilia Dăneţ.

În momentele de față, cele 12 locații încă sînt percheziționate de DIICOT.
În urma celor 12 percheziții de astăzi, 13 persoane au fost ridicate și duse la audieri la sediul DIICOT Caraș-Severin.

Toate cele 13 persoane sînt din Oravița și Moldova Nouă. „Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat activități în baza unei cereri de asistență juridică internațională emisă într-o cauză instrumentată de către autorităţile judiciare din Lyon, Franţa.

În cauză au fost identificate un număr de 13 persoane de pe raza județului Caraș-Severin a căror activitate infracțională a constat în racolarea şi traficarea din Franţa în România a unor persoane de sex feminin care se prostituau în diferite zone, membrii grupului asigurând logistica şi gestionarea afacerii, existând situații în care aceștia își impuneau regulile prin folosirea violenței”, se arată în comunicatul DIICOT.


Etichete percheziţiiproxeneţimandate de aducere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live