Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Marţi, 02 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Mihai

24 Mai 2010
Vizualizari: 1342
Comentează add

Pe fondul unor disensiuni cu oficiali de la Kremlin, autorităţile ruse au efectuat un raid la sediul Federaţiei Ruse de Şah, evacuând o serie de oficiali.

Percheziţii la Federaţia Rusă de Şah

bogdan-mihai

Preşedintele federaţiei mondiale de şah, Kirsan Ilyumzhinov. Foto: Ştefan Baciu.

Autorităţile ruse au efectuat un raid la sediul Federaţiei Ruse de Şah, evacuând o serie de oficiali după ce aceştia au susţinut iniţiativa lui Anatoli Karpov în sensul demiterii preşedintelui Federaţiei Mondiale de Şah (FIDE), Kirsan Ilyumzhinov, relatează ziarul The Times în ediţia online.

Conturile bancare ale Federaţiei Ruse de Şah au fost blocate şi numeroase documente au fost confiscate din sediul din Moscova al instituţiei, după respingerea unui cereri a consilierului prezidenţial rus Arkadi Dvorkovich, privind susţinerea realegerii lui Kirsan Ilyumzhinov în septembrie.

 
Arkadi Dvorkovich a declarat că îl va susţine pe Kirsan Ilyumzhinov înainte ca oficialii de la Federaţia Rusă de Şah să sprijine candidatura lui Anatoli Karpov pentru conducerea FIDE.
 
Preşedintele Federaţiei Ruse de Şah, Anatoli Bah, a declarat că în spatele raidului de la sediul instituţiei se află considerul prezidenţial Arkadi Dvorkovich.

Etichete Federaţia Rusă de ŞahKirsan IliumjinovAnatoli Karpov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live