Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

27 Octombrie 2021
Vizualizari: 330
Comentează add

Peste 40 de percheziții au loc în această dimineață în București și în județele Giurgiu, Brăila și Argeș pentru destructurarea unui grup infracțional organizat.

Percheziţii în mai multe localităţi din ţară

radio-romania-actualitati

Foto arhivă

Peste 40 de percheziții au loc în această dimineață în București și în județele Giurgiu, Brăila și Argeș pentru destructurarea unui grup infracțional organizat din rândurile căruia sunt audiate câteva zeci de persoane.

Membrii grupării sunt suspectați de mai multe infracțiuni, între care organizarea ilegală a jocurilor de noroc, proxenetism, trafic de persoane, act sexual cu un minor, furt, luare și dare de mită, instigare la abuz în serviciu.

Unii dintre ei au fost deja trimiși în judecată în alte dosare pentru proxenetism, spălare de bani, trafic de droguri și camătă - precizează DIICOT.

Printre domeniile în care grupul infracțional a acționat este și cel al construcțiilor. Lucrările erau realizate la standarde necorespunzătoare, cu ajutorul unor firme controlate de suspecți, proiectele fiind finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

(RS)


Etichete perchezitiidiicot(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live