Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ (CONTINUARE) Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

17 Martie 2015
Vizualizari: 1505
Comentează add

Poliţia Română a demarat, marţi, 93 de percheziţii la studiourile de video chat din Bucureşti şi alte cinci judeţe.

Percheziții în București și alte cinci județe la studiourile de video chat

daniela-manuta

Foto: Arhivă.

93 de percheziții domiciliare efectueaza Politia Romana la aceasta ora in Bucuresti, Buzau, Bacau, Sibiu, Timis si Ilfov pentru destructurarea a patru grupări infracționale bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul prestării de servicii de tip ,,video chat”.

Va fi instituit sechestru asigurator asupra a peste 15.000.000 de dolari americani, aflați în conturile bancare ale persoanelor bănuite,asupra a 5 locuințe și 6 autoturisme.

Potrivit Politiei Romane, la actiune participa aproape 400 de poliţişti si vor fi puse in executare 9 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, prin conturile deschise la 2 societăţi bancare, persoanele bănuite ar fi efectuat operaţiuni financiare de peste 300.000.000 de dolari americani.

De asemenea, sunt efectuate cercetări în legatură cu o societate de tip ,,off shore”, care ar fi intermediat plăţi externe şi care ar fi ajutat membrii grupărilor la sustragerea de la plata impozitelor aferente veniturilor obţinute pe teritoriul României.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice și a Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Etichete perchezitiiPolitia RomânăBuzauBacauSibiuTimisIlfovvideochatsechestrulocuintemandateplataimpozite

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live