Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Miercuri, 18 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Octombrie 2017
Vizualizari: 300
Comentează add

Lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează joi 29 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, la suspecţi de cămătărie.

Percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova

florin-lepadatu

 

Lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează joi 29 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, la suspecţi de cămătărie, înşelăciune, deturnarea licitaţiilor publice şi spălare de bani, potrivit Poliţiei Române.

''La această oră, poliţiştii din cadrul IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Structura Centrală, efectuează 29 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Prahova, la persoane bănuite de constituirea de grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă, înşelăciune, deturnarea licitaţiilor publice şi spălare de bani'', a informat IGPR.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale - IGPR şi a Biroului Tehnic de Criminalistică din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). 


Etichete DIICOT

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live