Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 03 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Aprilie 2014
Vizualizari: 1211
Comentează add

UPDATE: Radu Mazăre a declarat pentru Radio România Constanţa că s-au făcut deja percheziţii la domiciliile fratelui şi mamei sale şi că va susţine o conferinţă de presă.

Percheziţii DNA la Primăria Constanţa

radiojurnal

 Radu Mazăre. Foto: politicaromaneasca.ro/arhivă.

UPDATE: Primarul Radu Mazăre se află la Bucureşti unde va participa la o întâlnire a liderilor PSD.

Radu Mazăre a declarat pentru Radio România Constanţa că s-au făcut deja percheziţii la domiciliile fratelui şi mamei sale şi că va susţine o conferinţă de presă în care va oferi mai multe detalii.

Astăzi au avut loc percheziţii în biroul primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi al secretarului Primăriei oraşului Constanţa, Marcela Enache.

Au fost căutate documente referitoare la modul în care a fost realizat cartierul de locuinţe sociale 'Henri Coandă'.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează în această dimineaţă percheziţii la Primăria Constanţa, dar şi la domiciliul primarului Radu Mazăre, transmite redactorul RRA, Mădălina Verman.

Potrivit unor surse judiciare citate de redactorul nostru este vorba despre un nou dosar în care este vizat Radu Mazăre, suspectat de fapte de corupţie.

De asemenea, sunt anchetaţi şi alţi angajaţi ai primăriei.

Preşedintele CJ Constanţa, cercetat de DNA

În luna martie, preşedintele CJ Constanţa, Nicusor Constantinescu a fost acuzat de procurorii anticorupţie că a blocat constant controalele Curţii de Conturi şi că nu a pus în executare hotărârile instanţelor, prin care era obligat să emită certificate de urbanism pentru centrale eoliene.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a mai fost acuzat ca nu a respectat dispoziţiile legale care îl obligau să procedeze la emiterea, respectiv la prelungirea a 12 certificate de urbanism şi a autorizaţiilor de construire a unor centrale şi generatoare eoliene, solicitate de două societăţi comerciale, prin aceste acţiuni producând un prejudiciu de aproximativ 30.000.000 euro.


Etichete Ştiri Sud-EstRadu MazăreDNAprimărieConstanţa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live