Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

Ieri, 12:28
Vizualizari: 65
Comentează add

Zeci de percheziţii au loc în judeţele Prahova şi Dâmboviţa pentru destructurarea unei grupări implicate în înşelăciuni, fals în înscrisuri.

Percheziţii în judeţele Prahova şi Dâmboviţa

florin-lepadatu

Zeci de percheziţii au loc la această oră în judeţele Prahova şi Dâmboviţa pentru destructurarea unei grupări implicate în înşelăciuni, fals în înscrisuri, fals în declaraţii şi uz de fals.

Peste 40 de persoane sunt bănuite că au încheiat cu o firmă contracte fictive de drepturi de autor şi au cerut indemnizaţii de sprijin pentru întreruperea activităţii din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Potrivit Poliţiei Române, în lunile noiembrie şi decembrie ale anului trecut, persoanele cercetate ar fi depus electronic documente prin care atestau în mod fictiv obţinerea unor venituri din cesionarea drepturilor de autor cu privire la activităţi de interpretare artistică în cadrul unor evenimente contractate de firma implicată.

Ca urmare a intervenţiei anchetatorilor, a fost împiedicată cauzarea unui prejudiciu de aproximativ 220 de mii de lei în dauna Agenţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială Prahova.


Etichete perchezitiidescinderi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live