Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 17-a: Universitatea Craiova – FCSB Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

Joi, 25 Noiembrie 2021
Vizualizari: 68
Comentează add

Sute de percheziții care vizează traficul de droguri și de persoane.

Percheziții care vizează traficul de droguri și de persoane

florin-lepadatu

Foto: Poliția Română

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - O amplă operaţiune care include sute de percheziţii, ce vizează traficul de droguri şi de persoane, dar şi alte infracţiuni este în desfăşurare zilele acestea în Bucureşti, dar şi în mari oraşe din ţară.

Printre altele, procurorii DIICOT polițiștii și jandarmii au reușit să destrame ieri o grupare infracțională care în ultimii patru ani a sustras de la Baza militară americană de la Constanța, motorină în valoare de două milioane de dolari.

Reporterul RRA, Diana Surdu, are detalii: ”16 dintre acțiunile DIICOT şi ale poliției vizează destructurarea unor grupări specializate în trafic de droguri și operațiuni cu substanțe psihoactive. Aproape jumătate dintre percheziții, 200, vizează acest fenomen, și 170 de suspecţi traficanţi vor fi audiaţi de polițiști. Ei susţin că zona Străzii George Georgescu din Sectorul 4 al Capitalei a devenit un adevărat punct roșu pe harta traficului cu etnobotanice. Alte 100 de descinderi sunt în anchetă referitoare la infracțiuni contra patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave, iar 50 de persoane vor fi audiate, șapte dintre acestea, civili, sunt cercetate pentru un prejudiciu de două milioane de dolari, în dauna Guvernului Federal al SUA. Potrivit DIICOT, o grupare infracțională care a activat din anul 2017 în județul Constanța ar fi sustras combustibili lichizi aparținând Guvernului SUA, în special motorină, câte 1.000 de litri de fiecare dată din Baza militară de la Mihail Kogălniceanu, precum și din zonele în care se făceau exerciții tactice militare. Până în prezent au fost confiscate cantități mari de bani și de diferite droguri, iar un bilanț exact va fi prezentat de anchetatori.”


Etichete polițiesias

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live