Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

29 Septembrie 2021
Vizualizari: 432
Comentează add

Pentru peste un milion de israelieni certificatul verde expiră în lipsa celei de a treia doze a vaccinului.

Pentru peste un milion de israelieni certificatul verde expiră

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Tel Aviv . Foto arhivă: Dragoș Ciocîrlan

Peste un milion de israelieni trebuie să se vaccineze cu a treia doză pentru reînnoirea certificatului verde, care permite accesul în anumite locuri publice.

Dacă documentul a expirat, un permis temporar poate fi obținut după un rezultat negativ la testul PCR. Comisia pentru coronavirus urmează să stabilească măsuri pentru continuarea activității în sistemul educativ.


Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Certificatele verzi a peste un milion de israelieni expiră. Documentul care atestă o schemă de vaccinare cu două doze nu mai este valabil dacă au trecut şase luni de la administrarea celei de-a doua doze va fi reînnoit după administrarea celui de-al treilea vaccin. Ministerul Sănătății din Israel a informat că persoanele vaccinate doar cu două doze sau recuperate după boală trebuie să se vaccineze. Fără certificat verde accesul în anumite locuri publice și la evenimente, inclusiv în restaurante și muzee, se poate face în baza unui test PCR contra cost. Peste câteva zile ar urma să aibă loc o reuniune a Comisiei pentru coronavirus, care nu s-a întrunit de aproape o lună. Autoritățile medicale sunt preocupate de părinții elevilor care ar putea să beneficieze de teste rapide.


Etichete israelvaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live