Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

26 Martie 2020
Vizualizari: 646
Comentează add

Pensionarii care au împlinit vârsta de 65 de ani vor avea prioritate la servirea în farmaciile de pe raza judeţului Hunedoara, între orele 11 şi 13.

Pensionarii vor fi serviți cu prioritate la farmacii în județul Hunedoara

ilie-pintea

 Foto: Arhivă.

Potrivit unei decizii luate de prefectul Vasilică Potecă, pensionarii care au împlinit vârsta de 65 de ani vor avea prioritate la servirea în farmaciile de pe raza judeţului Hunedoara, între orele 11 şi 13, decizia fiind luată pentru a veni în sprijinul acestei categorii sociale.

Aceste persoane trebuie să prezinte farmacistului declaraţia pe propria răspundere, completată în prealabil, se arată într-o informare a Prefecturii Hunedoara.

Măsura luată de Prefectura Hunedoara a fost transmisă Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi Colegiului Farmaciştilor din judeţul Hunedoara, iar în fiecare farmacie va trebui afişat la loc vizibil un anunţ referitor la această prioritizare.
 
'Hotărârea a fost luată pentru a oferi un sprijin efectiv persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, având în vedere că, potrivit Ordonanţei Militare nr. 3 din 24 martie 2020, circulaţia persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în afara locuinţei/gospodăriei, este permisă numai în intervalul orar 11-13', se mai arată în informarea Prefecturii Hunedoara.
 
(S.S.)

Etichete pensionarifarmaciemedicamenteHunedoara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live