Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Cenuşoiu

5 Iulie 2010
Vizualizari: 1128
Comentează add

Asociaţia pentru Pensiile Administrate Privat anunţă că toate fondurile de pensii private au înregistrat randamente atractive, chiar dacă în aceeaşi perioadă acţiunile cotate la Bursă au oscilat puternic.

Pensiile private, "solide" pe timp de criză

alexandru-cenusoiu

Fondurile de pensii private au înregistrat performanţe investiţionale ridicate în prima parte a anului 2010, în pofida mediului nefavorabil, potrivit calculelor Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România.

Datorită politicii investiţionale prudente, toate fondurile de pensii private au înregistrat randamente atractive, chiar dacă în aceeaşi perioadă acţiunile cotate la Bursă au oscilat puternic, susţine asociaţia.

"Performanţele obţinute de fondurile de pensii private în prima jumătate a acestui an sunt cu atât mai importante cu cât climatul investiţional a fost neprielnic.", a precizat preşedintele Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România, Crinu Andanut.

De la lansarea din 2008 şi până în prezent, fondurile de pensii private obligatorii  au înregistrat un randament mediu de 16,6%, iar fondurile facultative au realizat un randament mediu de 8,9%.


Etichete pensiifond privatCrinu Andanutperformanţepensii private

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live