Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radu Şarpe

26 August 2014
Vizualizari: 1405
Comentează add

Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc atrage atenţia că jocurile de noroc pe internet sunt interzise în măsura în care platforma on-line respectivă nu deţine licenţă în România.

Pe piaţa jocurilor de noroc "este nevoie de un impozit concret" Pe piaţa jocurilor de noroc "este nevoie de un impozit concret"  - Conține audio

radu-sarpe

Foto: captură youtube.

Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc a pus în discuţie noi reglementări ale pieţei, inclusiv prin înlocuirea sistemului actual de impozitare care s-a dovedit inaplicabil.

Propunerile sunt examinate în prezent de instituţii specializate, precum Ministerul de Finanţe şi Oficiul de combatere a spălării banilor.

Preşedintele ONJN, Odeta Nestor declară la Radio România Actualităţi că este nevoie de un impozit concret şi uşor bugetabil.

Audio: Odeta Nestor, în dialog cu Elena Marinescu, la "Apel Matinal"

În interviul luat de Elena Marinescu, şefa ONJN atrage atenţia că jocurile de noroc pe internet sunt interzise în măsura în care platforma on-line respectivă nu deţine licenţă în România.

Potrivit site-ului instituţiei, în acest moment nu există niciun operator autorizat pentru o astfel de activitate.

Oficiul pentru Jocuri de Noroc va face şi o campanie de informare, pentru a preveni publicul asupra riscurilor la care se expune, accesând jocuri de noroc on-line.


Etichete Exclusiv RadioJocuri de norocimpozitinternetreglementărilicenţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live