Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

3 Aprilie 2022
Vizualizari: 541
Comentează add

Liberalii îşi vor alege noul președinte duminica viitoare, pe 10 aprilie, într-un congres extraordinar.

Pe 10 aprilie, liberalii îşi vor alege noul preşedinte

-

Foto: Arhivă.

Realizator: Laurenţiu Văduva - Liberalii îşi vor alege noul președinte duminica viitoare, pe 10 aprilie, într-un congres extraordinar. Decizia a fost luată astăzi de Consiliul Național al partidului, după ce, ieri, Florin Cîțu a demisionat din fruntea formațiunii la doar şapte luni după ce a fost ales. Moțiunile candidaților se depun până pe 6 aprilie, urmând să fie dezbătute și acceptate până vineri seara. Premierul Nicolae Ciucă analizează posibilitatea de a candida, dar nu a luat încă o decizie. PNL trebuie să își asume și misiunea unificării dreptei, a spus prim-vicepreședintele liberal, Lucian Bode.

Lucian Bode: Trebuie să ne mai asumăm o misiune: misiunea unificării dreptei în jurul Partidului Național Liberal, a acelor formațiuni care au trunchi comun cu al nostru și mă refer la ALDE şi la PMP. Avem o responsabilitate mare, inclusiv din postura de membru al coaliției la guvernare. Politic, această coaliție dă rezultate dacă poziționările sunt corecte, făcute în baza unor negocieri transparente care să nu creeze dezechilibre în interior.


Etichete (ii)pnlalegeripresedinte

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live